Barion Pixel

Miért válassz DeLine ékszert?

jan 31, 2021

Mitől különleges?

Nemrégiben összeszedtem azokat az érveket, amelyek a DeLine ékszerek mellett szólnak. Összesen 30 állítást olvashattok az alábbiakban, amely igaz a márkára.

1. ALLERGIAMENTES

A felhasznált szerelékek mind allergiamentesek, a sujtászsinór és a hátlaphoz használt velúr szintén bőrbarát.

2. PEHELYKÖNNYŰ

A DeLine soutache termékek 90%-a észrevehetetlenül könnyű, így lehetséges, hogy monumentális, mégis légies darabok készüljenek.

3. KÖRNYEZETBARÁT

A különleges alapanyagok kaptak egy második esélyt, hogy újjászülessenek, a menet közben keletkező hulladékok pedig később egytől-egyig felhasználásra kerülnek.

 

4. KITŰNIK A TÖMEGBŐL

 

Ezek az ékszerek nem jönnek szembe, mi több, csak neked szól az az ékszer, ami a birtokodba került. Soha nem készül 2 egyforma darab.

 

5. A SZEMÉLYISÉGEDHEZ ILLIK

 

A széles kínálatban biztosan találsz olyan darabot, ami megszólít, aminek a forma- és színvilága téged tükröz, és beleillik a ruhatáradba.

 

6. NEKED KÉSZÜL

 

Amennyiben az egyedi tervezést választod, először arra kérlek majd, hogy mesélj magadról: így tudom meg, minek örülnél igazán.

 

7. MAGYAR TERMÉK

 

Amikor tőlem vásárolsz, ezzel a gesztussal egy hazai tervező álmához járulsz hozzá.

 

8. TÖRTÉNETE VAN

 

A másodkézből származó gombokat, vintage cipődíszeket és egyéb kincseket már szerette valaki. Ez a szeretet járja át a gondos figyelemmel készült ékszereket is.

 

9. BESZÉL RÓLAD, MIELŐTT MEGSZÓLALNÁL

 

Üzenetet közvetítesz a megjelenéseddel, amihez az ékszerek szintén hozzájárulnak. Ha azt szeretnéd, hogy emlékezzenek rád, válassz egy hangsúlyos darabot!

 

10. GYORSAN ELKÉSZÜL

 

Amennyiben pontos elképzelésed van, a megvalósítás legfeljebb 2 hetet vesz igénybe. Ha a személyes átvételt választod, akár 15 napon belül nálad lehet a neked tervezett ékszer.

11. POSTAI ÚTON IS HOZZÁJUTHATSZ

 

Ha vidéken élsz, nem jelent problémát a megrendelésed átvétele szempontjából.

 

12. KÜLFÖLDRE IS RENDELHETŐ

 

Bárhol élj is a világban, a csomagod biztonságban eljut majd hozzád. Nincs más dolgod, mint pontosan megadni a szállítási adataidat.

 

13. SOKOLDALÚAN KIHASZNÁLHATÓ

 

Csak a fantáziádtól függ, mivel párosítod az ékszereidet: farmer-póló szetthez, estélyihez vagy akár egy online megbeszéléshez is viselheted őket.

 

14. JÓL KOMBINÁLHATÓ

 

A DeLine-ok szeretik más tervezők csecsebecséit. Bátran ötvözd kiegészítőidet, kísérletezz, mivel mutat még jól, a lényeg: érezd jól magad!

 

15. MOSOLYRA FAKASZT

 

A humor szerves része az ékszereknek; itt egy béka, ott egy esernyő! 😉 Készülj fel, hogy megnevetteted majd a környezetedet a vizuális poénokkal.

 

16. FELTÖLT A SZÍNE ÉS A FORMÁJA

 

A DeLine-ok tele vannak energiával. Magát az erőt a színek és a változatos formák hordozzák. Tedd őket próbára, viselj színpompás darabot egy borongós napon!

 

17. GONDOSKODIK BESZÉDTÉMÁRÓL

 

Ha belépsz valahova DeLine-t viselve, előbb-utóbb bókot kapsz majd, hogy sugárzol, és az is megeshet, hogy megkérdezik, hol szerezted az ékszered. Ha szeretnéd, hogy rajtad legyen a reflektorfény, elsőrangú döntés beruházni egy DeLine-ba.

 

18. LÁZADÓ NŐKNEK KÉSZÜLT,…

 

…akik utánozhatatlanok. Abban, amit csinálnak, ahogy megjelennek, ahogy kommunikálnak, egyszerűen: ahogy léteznek!

 

19. MEGFOGNI IS ÖRÖM

 

Tapintás útján számos információhoz jutunk. Nem mindegy, milyen felületekhez érünk hozzá, vagy mi érintkezik közvetkenül a bőrünkkel. A DeLine-ok mindegyikét tapintással is fel kell fedezni!

 

20. FÜGGŐSÉGET OKOZ

 

Ha egyszer a birtokodba jutott egy általam készített ékszer, nagyon valószínű, hogy a készleted nem áll meg egy darabnál. Miért is korlátoznád magad ebben?

21. AJÁNDÉKNAK IDEÁLIS

 

Hölgyismerősieid titkon mind vágynak arra, hogy különlegesek legyenek. Ha nem vagy biztos benne, melyik ékszernek örülnének, bízd rájuk a döntést, válaszd az ajándékutalványt!

22. ÉRZÉSEKET FEJEZ KI

Miközben készítem az alkotásokat, mindig van a fejemben egy gondolat, egy érzés, ami erősebb a többinél. Amikor szól hozzád az egyik ékszerem, valószínűleg téged is ez fog meg benne.

 

23. TÖRTÉNET ÉKSZER FORMÁJÁBAN

 

Nem egyszer balladákat, családi történeketeket mesélnek el az ékszereim. A nagymama kitűzője, édesapa nyakkendőjének egy darabja mind-mind része lesz az alkotásnak.

 

24. ÍZLÉSESEN SOK

 

A több az több, ne félj kitűnni a tömegből. Lehet valami esztétikus azért, mert harsány. A lázadó nők attól többek az áltagosnál, mert vállalják sokszínűségüket.

 

25. RÉSZLETGAZDAG

 

Nagyíts rá arra a fotóra, vedd a kezedbe az ékszert, s nézd meg közelebbről! Előtűnik egy addig ismeretlen barázda, egy megbújó inda. Tartsd a fény felé, nézd meg oldalról is!

 

26. MODERN SZECESSZIÓ

 

Burjánzó ornamentika, buja túldíszítettség, hódolat a női nemnek. Szecesszió modern köntösben: ezt képviselik az ékszerek.

 

27. ANNAK SZÓL, AKINEK CÉLJAI VANNAK

 

Ha már tudod, mit akarsz az élettől, ha megtaláltad az erőforrásaidat, neked szólnak az ékszereim.

 

28. ÖNBIZALMAT AD

 

Ha szükséged van egy kis emlékeztetőre, ami eszedbe juttatja, mennyire értékes és különleges vagy, talizmánként is hordhatod a DeLine-okat.

 

29. SZÍNBOMBA A TESTEDEN

 

Ösztönösen vonzódunk bizonyos színekhez, másokat pedig inkább kerülünk. Ha már ismered a színtípusodat, választhatsz annak megfelelően is ékszert.

 

30. ÉKSZERBE ZÁRT BOLDOGSÁG

 

Lássuk csak: a DeLine-ok megmosolyogtatnak, önbizalmat adnak, emlékeket őriznek, kalandokra hívnak, közelebb visznek a céljaidhoz, kiemelnek a tömegből és eloszlatják a szürkeséget. Kell ennél több? 🙂

0